Pianoles

Kinderen kunnen al vanaf 6 jaar op pianoles. Eerst zullen er liedjes op het gehoor worden gespeeld en wordt er gewerkt aan de muzikale vorming.  Na een aantal lessen wordt spelenderwijs het notenschrift aangeleerd. Meestal wordt er vanaf dat moment gewerkt met de pianomethoden van Hal Leonard.

Later wordt er met de leerling en de ouders besproken welke methode er het beste bij de leerling past. Vanaf ongeveer 8 jaar wordt er meer aandacht besteed aan de speeltechniek. Ook is er aandacht voor muziektheorie, door middel van leuke theorieboekjes en muziekpuzzels.

Volwassenen zijn ook welkom! Ook als u nog een beginner bent kunt u terecht bij Noot voor Noot. Het lesprogramma wordt aangepast aan uw wensen op muziekgebied, dus welke stijl muziek u het leukst vindt om te spelen. Ook in deze lessen wordt er aandacht gegeven aan o.a. speeltechniek, muziektheorie en muzikale vorming.

Dyslectische leerlingen krijgen de aandacht die zij nodig hebben bij Noot voor Noot. De uitgebreide theoretische kennis over dyslexie in combinatie met muziek en de praktijkervaring van de pianodocente met dyslectische leerlingen staan garant voor een optimale lesmethode.

 

De pianolessen vinden wekelijks plaats en duren 30 minuten. Ter kennismaking kunt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek of een gratis proefles.

Copyright Noot voor Noot (2015).

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen voorbehouden. Het kopiŽren van teksten van deze website is verboden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@nootvoornoot.nl.