pianoles

Kinderen kunnen al vanaf 6 jaar op pianoles. Eerst zullen er liedjes op het gehoor worden gespeeld en wordt er gewerkt aan de muzikale vorming. Na een aantal lessen wordt spelenderwijs het notenschrift aangeleerd. Meestal wordt er vanaf dat moment gewerkt met de pianomethoden van Hal Leonard.

Later wordt er met de leerling en de ouders besproken welke methode er het beste bij de leerling past. Vanaf ongeveer 8 jaar wordt er meer aandacht besteed aan de speeltechniek. Ook is er aandacht voor muziektheorie, door middel van leuke theorieboekjes en muziekpuzzels.

Volwassenen zijn ook welkom! Ook als je nog een beginner bent kun je terecht bij Noot voor Noot. Het lesprogramma wordt aangepast aan jouw wensen op muziekgebied, dus welke stijl muziek jij het leukst vindt om te spelen. Ook in deze lessen wordt er aandacht gegeven aan o.a. speeltechniek, muziektheorie en muzikale vorming.

Dyslectische leerlingen krijgen de aandacht die zij nodig hebben bij Noot voor Noot. Uitgebreide theoretische kennis over dyslexie in combinatie met muziek en de ruime praktijkervaring met dyslectische leerlingen staan garant voor een optimale lesmethode.

De pianolessen vinden wekelijks plaats en duren 30 minuten. Ter kennismaking kunt u een afspraak maken voor een gratis proefles.

Op dit moment is er helaas geen plek meer. Wil je op de wachtlijst worden geplaatst, stuur dan een e-mail naar info@nootvoornoot.nl

Graag tot ziens!

Roselinde Visscher

tarieven

Kinderen (<21 jaar)

Wekelijks individuele pianoles (30 minuten)

per maand

€79

Volwassenen (vanaf 21 jaar)

Wekelijks individuele pianoles (30 minuten)

per maand

€95

PERSOONLIJKE ERVARINGEN

“Als leerling word ik nauw bij de inhoud en opbouw van de lessen betrokken en er wordt echt naar
mij geluisterd. Dit zorgt ervoor dat ik extra gemotiveerd ben en blijf! En deze motivatie zorgt er bij mij ook nog eens voor dat ik sneller resultaat boek…”
Diane – 42 jaar

“De persoonlijke aanpak vind ik erg fijn. De lessen worden in samenspraak met mij ingevuld, waarbij
Roselinde er voor zorgt dat de inhoud en de opbouw van de les past binnen de juiste lesmethode”
Thomas – 28 jaar

“Ik vind de pianolessen altijd heel erg leuk. De eerste les was ik best wel zenuwachtig maar ik voelde
me al snel op mijn gemak. Roselinde geeft heel fijn les”
Madelief – 8 jaar

Begin nu met pianoles!